Farmaciaonline.ro este magazinul online al Farmaciilor Help Net. Acum, Help Net - Oricand de ajutor este si online. Astfel poti comanda cu incredere produsele de care ai nevoie oriunde te afli, iar farmacistii nostri se vor asigura ca vor onora comenzile inregistrate cu acceasi griija ca in farmacii.

Help Net Farma este o companie 100% romaneasca pe actiuni, ce opereaza una dintre cele mai importante retele de farmacii din Romania. Help Net Farma face parte, alaturi de importatorul si distribuitorul de suplimenti si dermato-cosmetice Green Net, din grupul Farmexim - primul importator si distribuitor de produse farmaceutice din Romania.

Lantul de Farmacii Help Net a fost infiintat in 1998 si are in prezent 200 de puncte de vanzare pe tot teritoriul Romaniei, aprox. 1500 de angajati si 2.200.000 de clienti activi, pe care reuseste sa ii pastreze cu succes prin programe dedicate, servicii de calitate si specialisti competent, pregatiti sa faca fata mereu cerintelor primite.

Help Net se dedica in permanenta indeplinirii misiunii sale de a oferi romanilor cele mai bune solutii si competente profesionale pentru asigurarea sanatatii si starii lor de bine.

 Sloganul “Oricand de ajutor” reprezinta de fapt o promisiune ce inglobeaza valorile si viziunea companiei noastre, dedicate starii de bine a pacientilor nostri carora le oferim zi de zi servicii farmaceutice la cele mai inalte standarde si o experienta pozitiva, bazata pe empatie si incredere.

Pacientul a fost intotdeauna in centrul preocuparilor noastre, de aceea calitatea serviciului, tratamentul special si experienta unica pe care le asiguram cand acestia intra in farmacii sau acceseaza farmacia online Help Net reprezinta principalele noastre obiective. Suntem alaturi de pacientii nostri in fiecare zi, implicandu-ne activ in campanii sociale pentru a aduce modificari sustenabile si benefice comunitatii din care facem parte.

Oferim intotdeauna consiliere gratuita pacientilor nostri pe care ii asteptam atat in Farmaciile Help Net, cat si pe www.farmaciaonline.ro cu oferte speciale si reduceri lunare!