MOVIAL PLUS 1+1 CADOU, 2 X 28CPS Afisare la marime maxima

MOVIAL PLUS 1+1 CADOU, 2 X 28CPS

Supliment alimentar natural, special conceput pentru imbunatatirea calitatii vietii persoanelor cu dureri articulare

Detalii

Pret redus!

-5%

147,25 lei

155,00 lei

» Adaugă la wishlist

Indicatii

Prin formula sa de ingrediente atent selectate, Movial Plus prezinta trei mecanisme diferite, ce isi completeaza astfel eficacitatea si actioneaza sinergic pentru refacerea fiziologica a suprafetelor articulare:

  1. stimuleaza functia fiziologica a sinoviocitelor(celule din cartilajul articular)responsabile pentru producerea lichidului sinovial crescand astfel productia de lichid sinovial.Contribuie la neutralizarea stresului oxidativ.
  1. contribuie la reducerea degradarii fiziologice a cartilajelor articulare.
  2. reduce riscul proceselor inflamatorii si contribuie la mentinerea unei mobilitati normale.

Beneficii:

Prin ameliorarea mobilitatii, neutralizarea durerii si reducerea inflamatiilor articulare, Movial Plus are un extraordinar efect benefic asupra cresterii calitatii vietii persoanelor cu afectiuni articulare. Mentine functionarea normala a cartilajiilor prin stimularea functiei celulelor sinoviale si a cresterii sintezei de lichid sinovial, sustine recuperarea fizica si neutralizeaza stresul oxidativ.

Contribuie la formarea normala a colagenului asigurand o functionare corecta a cartilajului,ligamentelor ,precum si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

In anumite cazuri, se va observa si o reducere a consumului altor produse destinate articulatiilor dureroase, datorita scaderii riscului inflamatiei prin actiunea Fluidart.

Rezultatele pot fi vizibile chiar si in 21 de zile.
Pentru asigurarea beneficiului major: regenerarea articulara, este important ca administrarea suplimentului alimentar Movial Plus sa se desfasoare in cure de minim 3 luni.

Nu contine substante interzse sau dopante,deci produsul poate fi consumat si de catre sportivi.Poate fi folosit si de diabetici(nu contine zahar sau alte glucide).