CAUDALIE SET RESVERATROL CR. LEJERA X50ML+CAD. SER FER. X10ML+BALS. LIFT. OCHI X5ML 2515 Afisare la marime maxima

CAUDALIE SET RESVERATROL CR. LEJERA X50ML+CAD. SER FER. X10ML+BALS. LIFT. OCHI X5ML 2515


Anunță-mă când este disponibil

Verifica disponibilitatea in farmacii

» Adaugă la wishlist

Setul contine:

 

CAUDALIE RESVERATROL CREMA LEJERA LIFTING PENTRU FATA X 50ML 190-Contine acid hialuronic, peptide si Resveratrol 500 si este indicata pentru toate tipurile de ten.Aceasta crema delicata si lejera hraneste intensiv, netezeste ridurile si redensifica pielea intr-un singur pas. Unicitatea produsului -Resveratrolul din struguri este combinat cu acid hialuronic micro pentru a stimula productia de acid hialuronic a celulelor pielii.Rezultate: Piele mai ferma: 91%

CAUDALIE RESVERATROL SER FERMITATE - Fermitate si stimularea productiei de acid hialuronic, cu efect de lifting si redare a conturului facial – resveratrol, acid hialuronic, peptide si complex de plante.

CAUDALIE RESVERATROL BALSAM LIFTING CONTUR OCHI - Contine:  acid hialuronic, peptide si Resveratrol 500.Efecte: antirid, de estompare a pungilor de sub ochi. Ideala pentru ochi sensibili.Acest balsam confera fermitate si netezeste zonele din jurul ochilor si buzelor. Reduce pungile de sub ochi si confera fermitate pleoapelor, pentru o privire intinerita.