CAUDALIE SET VINEACTIV CR.OCHI X 15ML + CADOU SER X 10ML + CADOU CR.HIDR. 3IN1 X 15ML Afisare la marime maxima

CAUDALIE SET VINEACTIV CR.OCHI X 15ML + CADOU SER X 10ML + CADOU CR.HIDR. 3IN1 X 15ML

Unicitatea produsului: „Complexul antioxidant din aceasta formula intareste bariera de protectie a pielii pentru a lupta mai eficient impotriva efectelor imbatranirii si a stilului de viata solicitant.” Mathilde Thomas – Fondator Caudalie

Detalii


Anunță-mă când este disponibil

Verifica disponibilitatea in farmacii

» Adaugă la wishlist

Setul contine:

CAUDALIE VINEACTIV CREMA CONTUR OCHI NETEZIRE SI REVITALIZARE X 15 ML - O crema delicata, care ofera confort pielii si reduce vizibil cearcanele, netezind zona conturului ochilor si a buzelor. Pielea va avea un aspect odihnit si energizat. Efect antirid pentru conturul ochilor si al buzelor. Estompeaza cearcanele. Cu peptide, vitaminele C + E stabilizate, polifenoli cu efect antioxidant. Toate tipurile de piele. Un cocktail energizant pentru ochi.

CAUDALIE VINEACTIV SER ANTI-RID RADIANTA X 10 ML – Un ser concentrat cu continut de polifenoli cu efect antioxidatnt care ajuta pielea sa fie protejata de factorii agresivi (poluare, stres, etc) in fiecare zi. Estompeaza vizibil ridurile si restabileste radianta pielii. Cu acid hialuronic, vitamina C+E stabilizate, polifenoli cu efect antioxidant. Ideala pentru toate tipurile de piele. Efect antirid, piele radianta si sanatoasa.

CAUDALIE VINEACTIV CREMA HIDRATANTA 3 IN 1 X 15 ML – O crema hidratanta cu textura delicata, esentiala pentru pielea afectata de mediul urban. Limiteaza cantitatea de particule poluante care afecteaza pielea, netezeste vizibil ridurile si restabileste radianta sanatoasa a pielii. Ingrijire antirid cu efect imediat de radianta. Ideala pentru toate tipurile de piele.