IMMUNOMIX Plus Sirop Copii, 210 gr Afisare la marime maxima

IMMUNOMIX Plus Sirop Copii, 210 gr

Sistem natural de aparare.

Detalii

Aboca S.S.

Pret redus!

-5%

49,88 lei

52,50 lei

» Adaugă la wishlist

 Supliment alimentar Gama ImmunoMix Plus are o eficacitate crescuta pentru imunitate, atat in faza acuta, cat si in faza de preventie a imbolnavirilor.

Ingredientele atent selectionate au eficacitate maxima in activarea si intarirea sistemului natural de aparare si in favorizarea refacerii organismului. ImmunoMix Plus Sirop BIO pentru copii este un produs 100% natural care, datorita asocierii extractelor de Echina2-LMF din Echinacea si Nalba si a celor din Soc negru, sustine organismul copiilor in perioade de solicitare fizica si intelectuala sau preventiv, pentru a favoriza activarea sistemului imunitar.

Gustul placut al siropului, imbogatit cu miere de salcam, permite administrarea pe termen lung, incepand cu varsta de 2 ani. I

Ingrediente active: miere de Salcam, suc concentrat din fructe de Soc negru, mucilagii liofilizate din frunze de Nalba, extract liofilizat multifractionat din radacina de Echinacea pallida (Echina2-LMF) titrat in echinacozide 2% si in polizaharide 20%, aroma naturala de Lamaie.

Mod de prezentare: flacon 210 g.

Mod de administrare: Pentru copiii cu varsta intre 2-12 ani se administreaza 0,5 ml/kg de greutate corporala, pana la maxim 20 ml/zi. Pentru copiii peste 12 ani, se recomanda 20 ml/zi. Siropul se administreaza de preferinta dimineata, pe durata a minim 20 de zile, utilizand capacul dozator; doza poate fi crescuta pana la 2 administrari / zi, in faza acuta. Produsul poate fi diluat in apa sau in lichide agreate de copil (iaurt, infuzii sau sucuri de fructe). Dupa deschidere, se va pastra la rece si se va consuma in termen de 30 zile.