GUM Trav-ler Periuta Interdentara 0.6mm, 6 buc, lila Afisare la marime maxima

GUM Trav-ler Periuta Interdentara 0.6mm, 6 buc, lila

Periuta interdentara pentru indepartarea placii dentare si protectie antibacteriana.

Detalii

Sunstar Gum

Pret redus!

-5%

18,00 lei

18,95 lei

» Adaugă la wishlist

GUM Trav-Ler periuta interdentala avansata tehnologic

Sunstar a creat periuta interdentara inovatoare Trav-Ler pentru a oferi o îndepartare superioara a placii dentare, cu un confort îmbunatatit al fiecarei utilizari si mai eficienta ca oricând.

Rezultatele sunt bazate pe tehnologia Sunstar dovedita clinic, care demonstreaza ca filamentele îmbracate în clorhexidina ale unei periute interdentale reduc semnificativ contaminarea bacteriana timp de 2 saptamâni de utilizare.

Eficacitate dovedita: îndeparteaza cu 25% mai multa placa datorita formei inovatoare triunghiulare a dintilor (în comparatie cu filamentul conventional din nailon)

Protectie antibacteriana a dintilor periutei: previne contaminarea între utilizari (dinti patentati îmbracati în clorhexidina)

Scade sansele de ranire si ajuta la evitarea deteriorarii smaltului dentar, deoarece firul este îmbracat si vârful mânerului este rotunjit pentru a asigura protectia gingiilor

Mânerul nou, contemporan si ergonomic ofera confort maxim si control datorita lungimii si flexibilitatii sale, cu prindere contra alunecarii. Gâtul flexibil cu îndoire la 45°-90° permite accesarea simpla a dintilor posteriori

O igiena îmbunatatita cu capacul pentru protectia periutei care serveste si drept extensie a mânerului