Lysi Ulei Din Ficat Cod Aroma Lamaie, 240 ml Afisare la marime maxima

Lysi Ulei Din Ficat Cod Aroma Lamaie, 240 ml

Factor de crestere  a imunitatii, de evitarea a bolilor, metinere a sanatatii si cresterea vitalitatii.
 

Detalii

Lysi Ltd. Island

Pret redus!

-5%

58,81 lei

61,90 lei

» Adaugă la wishlist

Descriere ulei din ficat cod cu aroma de lamaie: 240ml

Uleiul din ficat de cod Lysi este un este un supliment alimentar traditional islandez, obtinut din materie prima din apele Atlanticului de Nord, de cea mai buna calitate, cu actiune benefica pentru copii, adulti si varstnici.

Omega-3 cu aroma de lamaie Lysi, lichid, cu aroma naturala de lamaie, are un gust bun, proaspat, este usor de administrat si de asimilat.

Este folosit in:evitarea bolilor de inima si a aritmiilor, imbunatatirea circulatiei cardiovasculare; normalizarea nivelelor trigliceridelor, hipertensiunii si a colesterolului; mentinerea sanatatii articulatiilor, avand efecte antiinflamatoare si de reducere a simptomelor de amorteala de dimineata si durere a incheieturilor,starea de bine a creierului, mentinerea sanatatii creierului, combaterea depresiei, a ADHD(sindrom deficit de atentie si hiperactivitate); buna functionare a organismului si cresterea imunitatii;cresterea rezistentei la efort fizic si la stres, sporeste performanta fizica.

Ingrediente: OMEGA-3 Lysi, Lichid: Ulei rafinat de peste, tocoferoli naturali si aroma de lamaie

Prezentare: Flacon 240 ml ulei pur de peste

Doza zilnica recomandata: 1 lingurita (5ml) sau la recomandarea medicului, pana la 1g de acizi grasi omega-3/zi, pentru protectie cardiaca.