FITONASAL 2ACT SPRAY DM X 15ml Afisare la marime maxima

FITONASAL 2ACT spray DM, 15 ml

Descongestioneaza rapid si eficient nasul infundat si iritat, avand actiune protectoare si hidratanta asupra mucoasei.

Detalii

Aboca S.S.

In oferta In oferta!

-5%

33,40 lei

35,16 lei

» Adaugă la wishlist

Descongestioneaza si protejeaza mucoasa - Dispozitiv medical

Nu creaza dependenta, nu irita si nu usuca mucoasa nazala. Formula ECO recomandata in sarcina, alaptare si copiilor peste 3 ani.

Fitonasal 2Act este indicat in cazuri de congestie si iritatie a mucoasei nazale, precum si in sindroamele gripale, raceli, rinite alergice si sinuzite acute si cronice. Formula are la baza AntiFilm, un complex vegetal de taninuri, rasini, polizaharide si flavonoide, care actioneaza prin urmatoarele mecanisme:
- Are actiune antiinflamatoare directa, care permite o reducere eficienta a congestiei nazale;
- Protejeaza mucoasa de contactul cu agentii iritanti externi (virusuri, bacterii, fum, smog, polen, praf etc.), prin formarea unei pelicule mucoadezive cu efect de bariera;
- Are actiune fluidifianta asupra mucusului, care favorizeaza expectorarea acestuia si normalizarea mucoasei;
- Favorizeaza cicatrizarea microleziunilor de la nivelul mucoasei.
Nu contine substante vasoconstrictoare, nu creaza dependenta, nu irita si nu usuca mucoasa nazala. Formula certificata ECO are un grad maxim de siguranta datorita actiunii non-farmacologice, fiind recomandat pentru utilizarea in sarcina si alaptare, precum si de catre copiii de peste 3 ani.
Ingrediente active: ACTIFILM - complex activ natural format din taninuri din frunze de Amamelide, rasini din Smirna, polizaharide din gel de Aloe Vera si flavonoide din Ceai verde; uleiuri esentiale de Eucalipt si Niaouly.
Mod de prezentare: flacon de sticla de 15 ml, prevazut cu nebulizator.
Mod de administrare: Aplicati 1-2 pulverizari in fiecare nara si suflati usor, apoi repetati aplicarea. Masati usor nasul din exterior, cu miscari longitudinale de jos in sus, pentru a favoriza distribuirea omogena a produsului. Se recomanda aplicarea Fitonasal 2Act de mai multe ori in timpul zilei, chiar si la intervale scurte si pentru perioade lungi de timp.